Karta som med röd fyrkant ramar in Värmland, Arvika, Torsby, Karlstad, Herrhagen, Kristinehamn, Sunne, Gräsdalen, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Natt till söndag polisområde Värmland

Värmland, Arvika, Torsby, Karlstad, Herrhagen, Kristinehamn, Sunne, Gräsdalen, Värmlands län

22.32 Arvika. Urkundsförfalskning. Omyndig men straffmyndig man omhändertagen för att ha försökt komma in på nöjesställe brukande falsk eller felaktig ID-handling. Även berusad. Hemkörd till målsman.

23.08 Torsby. Misshandel. Man i trettioårsåldern gripen och anhållen misstänkt för att ha misshandlat en man i trettiofemårsåldern i centrala Torsby. Den misshandlade mannen förd till sjukhus med oklara skador.

23.24 Karlstad. Trafikbrott. Man i trettiofemårsåldern tilldelad parkeringsbot då han parkerat till hälften ute i körbanan och till hälften på handikapp-plats då han varit inne i livsmedelsbutik.

23.52 Karlstad. Trafikbrott. Kvinna i trettiofemårsåldern tilldelad ordningsbot för att ha legat på motorhuv på bil under färd. Föraren av bilen, en man i samma ålder tilldelas ordningsbot för att ha framfört bilen med passagerare på motorhuv.

00.03 Karlstad. Trafikbrott. Omyndig men straffmyndig flicka misstänks för olovlig körning efter att ha framfört fordon utan tillräcklig behörighet. Passagerare, en flicka i samma ålder misstänks för tillåtande av olovlig körning.

00.42 Karlstad. Omhändertagande. Man i tjugofemårsåldern belagd med handfängsel och avlägsnad efter att ha blivit avvisad flera gånger från nöjesetablisemang på Herrhagen i Karlstad. Mannen ha även uppträtt stökigt.

01.51 Karlstad. Våldsamt motstånd. Man, trettiofemårsåldern, omhändertagen efter att ha uppträtt aggressivt på restaurang i centrala Karlstad. Belagd med handfängsel. För till arrest för LOB, lagen om omhändertagande av berusad person.

02.34 Kristinehamn. Stöld genom inbrott. Två personer påkomna då de var i färd med att stjäla verktyg i ett garage tillhörande en privatperson. Ägaren till garaget jagade iväg tjuvarna som då slängde det som tillgripits. Gärningsmännen är i nuläget på fri fot.

02.40 Sunne. Trafikolycka. Man i fyrtiofemårsåldern förd med ambulanshelikopter till sjukhus efter singelolycka norr om Sunne. Mannen har färdats på en elsparkcykel i hög hastighet. Vi har inga uppgifter om skadeläget.

03.08. Karlstad. Omhändertagande. Man i tjugofemårsåldern bojad och omhändertagen i centrala Karlstad efter att ha stökat med ordningsvakter. Avlägsnad från platsen.

05.50 Karlstad. Inbrott. Två personer i fyrtioårsåldern gripna misstänkta för inbrott på företag i Gräsdalen. De misstänks bland annat ha tillgripit ett motorfordon. Greps i anslutning till platsen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra