Karta som med röd fyrkant ramar in Värmland, Karlstad, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Natten har varit lugn i polisområde Värmland

Värmland, Karlstad, Värmlands län

Karlstad, rattfylleri
23.02: En bilist stoppas och kontrolleras i Karlstad. Föraren, en kvinna i 35-årsåldern stoppas och kontrolleras. Kvinnan misstänks för rattfylleri under påverkan av narkotika, narkotikabrott eget bruk samt grov olovlig körning. Fordonet som framförts tas i beslag enligt trafikbrottslagens 7§. Ägare till fordonet är en anhörig till den misstänkta kvinnan, denna person misstänkts för tillåtande av grov olovlig körning.

Karlstad, grov olovlig körning
05.14: En man rapporteras för grov olovlig körning efter att patrull iakttagit hur en för dem känd person framfört ett körkortspliktigt fordon utan att vara berättigad till det.

Natten har i övrigt varit lugn, inga grövre brott har kommit till polisens kännedom. Det har genomförts ett större antal fordon samt personkontroller. Det har hanterats ärende med psykisk ohälsa. Det har även inkommit tre viltolyckor som hanterats, inga personskador har inrapporterats i samband med dessa.

Mest läst av andra