Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Värmland, Karlstad, Norra Kroppkärr, Arvika, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer ett urval av nattens händelser i polisområde Värmland

Värmland, Karlstad, Norra Kroppkärr, Arvika, Värmlands län

Karlstad, bedrägeri
00.01: En taxichaufför anmäler att en kund vägrar betala för resan. Polis beordras till platsen och identifierar en man i 40-årsålern, mannen misstänks för bedrägeri.

Karlstad, rattfylleri
01.16: Polispatrull stoppar en bilist på norra Kroppkärr. Föraren är en man i 40-årsåldern. Vid kontrollen påvisar mannen tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Mannen medtas för provtagning, analys får utvisa om mannen gjort sig skyldig till brott. Körkortet omhändertaget.

Arvika, narkotikabrott
02.10: Polis kontrollerar en man i 55-årsåldern på en krog i centrala Arvika. Mannen misstänks för narkotikabrott eget bruk och medtas för provtagning. Analys får utvisa om mannen gjort sig skyldig till brott.

Karlstad, misshandel
02.30: En ordningsvakt kontaktar polis från en krog i centrala Karlstad. Ordningsvakten har iakttagit hur en man i 40-årsåldern misshandlat en kvinna i 25-årsåldern. Det saknas detaljer och om målsäganden tillfogats någon skada.

Under natten har det hanterats flera ärende med psykisk ohälsa. I övrigt har patruller ägnat sig åt ordningshållning och trygghetsskapande åtgärder. Det har även kontrollerats ett stort antal personer samt fordon i hela polisområdet.

Mest läst av andra