Karta som med röd fyrkant ramar in Dorotea, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser

Dorotea, Västerbottens län

22:52 Rattfylleri - Nordmaling
En polispatrull stoppade en personbil. Föraren, en man i 45-årsåldern, misstänktes för drogpåverkan och fick följa med polisen för provtagning. En polisanmälan upprättades gällande drograttfylleri samt narkotikabrott eget bruk samt innehav.

23:59 Rattfylleri - Umeå
En polispatrull stoppade en bil. Föraren, en man i 35-årsåldern, misstänktes för drogpåverkan och fick följa med polisen för provtagning. En polisanmälan upprättades gällande drograttfylleri, brott mot narkotikastrafflagen genom eget bruk samt olovlig körning då mannen saknade körkort.

01:16 Rattfylleri - Lycksele
En polispatrull stoppade en bil. Föraren, en man i 30-årsåldern, misstänktes för drogpåverkan och fick följa med polisen för provtagning samt förhör. En polisanmälan upprättades gällande drograttfylleri samt brott mot narkotikastrafflagen genom eget bruk.

01:17 Trafikbrott - Dorotea
En bil gjorde så kallade burnouts på torget i Dorotea. En polispatrull stoppade och kontrollerade bilen. Föraren fick en ordningsbot för onödig och störande körning.

Sammanfattningsvis har det varit en natt med medelhög arbetsbelastning i Västerbottens län.
Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon och några har resulterat i ordningsböter. En del berusade ungdomar som polisen påträffat och kontrollerat och några hemskjutsade.

Mest läst av andra