Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Blattnicksele, Sorsele Kommun, Degerträsk, Snapp, Skellefteå Kommun, Gallejaur, Petikträsk, Norsjö Kommun, Köpmangatan, Burträsk, Sikeå, Robertsfors Kommun, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

Blattnicksele, Sorsele Kommun, Degerträsk, Snapp, Skellefteå Kommun, Gallejaur, Petikträsk, Norsjö Kommun, Köpmangatan, Burträsk, Sikeå, Robertsfors Kommun, Västerbottens län

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:28 Drograttfylleri, Skellefteå:
Vid stopp och kontroll av en personbil i Gammelstaden misstänks föraren, en man, vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning. Mannen saknar behörighet att köra bil. Förhör hålls och en anmälan gällande drograttfylleri, grov olovlig körning samt ringa narkotikabrott upprättas.

Även en passagerare i bilen, en kvinna, misstänks för ringa narkotikabrott (bruk) och får följa med för provtagning.

03:52 Narkotikabrott, Skellefteå:
Vid kontroll av två personer, en man och en kvinna, misstänks de vara påverkade av narkotika och får följa med för provtagning.

På kvinnan påträffas en kniv och misstänkt narkotika som tas i beslag. En anmälan gällande ringa narkotikabrott samt brott mot knivlagen upprättas.

På mannen påträffas två patroner som han inte har licens för samt misstänkt narkotika. En anmälan gällande narkotikabrott samt brott mot vapenlagen upprättas.

Övrigt:
Fem viltolyckor har rapporterats in till polisens ledningscentral under natten: på E45 mellan Blattnicksele och Sandsele i Sorsele kommun, mellan Degerträsk och Snapp i Skellefteå kommun, på länsväg 916 Gallejaur/Petikträsk i Norsjö kommun, på Köpmangatan i Burträsk i Skellefteå kommun samt på E4, Sikeå i Robertsfors kommun. Inga personskador rapporteras i samband med olyckorna.

Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Mest läst av andra