Karta som med röd fyrkant ramar in Stöde, Skorped, Hjulingen, Angsta, Sundsvall, Birsta, Västernorrland, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll Sammanfattning 15:00-18:00

Stöde, Skorped, Hjulingen, Angsta, Sundsvall, Birsta, Västernorrland, Västernorrlands län

161 Trafikolycka / Stöde

Två personbilar har varit inblandade i en kollison. Polis har varit på plats för dokumentation angåenden händelsen

16:20 Trafikolycka / Ö-vik/Skorped

En 12-åring har skadats i samband med att denne kört en 4-hjuling. ¤-hjulingen har vällt och i samband med detta har 12-åringen skadats. Den skadade pojken är förd till sjukhus för tillsyn av sina skador. Körningen har skett i sällskap av vuxen och då fordonet är körkortspliktigt kommer anmälan om tillåtande av otillåten körning att upprättas. Polispatrull har varit på plats för dokumentation.

 

16:36 Omhändertaget / upphittat djur. Angsta/Österänget

En jämthundstik är omhändertagen av en privatperson. Hunden kommer att hanteras som hittegods vid Ö-viks polisstation under kvällen. Om någon saknar en jämthundstik kan man höra av sig till polisen på telnr 11414

 

17:41 Ringa stöld / Sundsvall / Birsta.

Ordningsvakt har gripit en kvinna i färd med att tillgripa kött i en butik. Polispatrull har beordrats till platsen för att hantera händelsen.

 

Under kvällen har polisens ledningscentral fått flera samtal om personer som på gator och torg i länets större städer går omkring och visar upp papperslapp med text som säger att personen är dövstum och vill att den som ser lappen betalar in pengar. Allmänheten uppmanas att inte lämna ut kontouppgifter till någon okänd person.

 

Polisen Västernorrland

Mest läst av andra