Karta som med röd fyrkant ramar in Bredsand, Sundsvall, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Bredsand, Sundsvall, Västernorrland län, Västernorrlands län

23:22 Narkotikabrott, Bredsand Sundsvall

Patrull kontrollerade en man 25-årsåldern i Bredsand. Mannen visade tydliga tecken på att vara narkotikapåverkad och fick följa med patrullen till stationen för provtagning. Efter provtagning och förhör frigavs mannen. Patrullen skrev anmälan narkotikabrott eget bruk.

23:32 Trafikolycka smitning samt drograttfylleri mm. Centrala Sundsvall.

Patruller kallades till en trafikolycka där en bil sågs köra in i en stillastående bil, där föraren smet från platsen. Den vållande bilen hittades efter en kort tids letande och föraren misstänktes för drograttfylleri. Mannen som är i 20-25-årsåldern medtogs till polisstationen för provtagning. Ingen person kom till skada vid själva trafikolyckan. Föraren var så pass påverkad att han lades in för tillnyktring innan förhör kan hållas. Mannen misstänks för trafikolycka smitning drog rattfylleri, narkotikabrott innehav och eget bruk,samt grov olovlig körning.

01:22 Misshandel och narkotikabrott, Lucky Bar Sundsvall

En man i 25-årsåldern har gripits för misshandel på Lucky Bar i Sundsvall. Det var ordningsvakter som larmade polisen. Vid ingripandet mot mannen uppstod misstanke om att mannen var narkotikapåverkad. Det finns inga uppgifter på att någon skalla vara skadad och att ambulans har kallats till platsen.

01:27 LOB, Lugnvik Kramfors

En man i 20-25-årsåldern har omhändertagits enligt LOB och förts till arresten i Kramfors. Detta efter att mannen försökt ta sig in i ett hus, men målsägande ville inte anmäla brottet. Mannen har varit mycket utåtagerande och belades med fängsel under ingripandet. Patrullen hade ännu inte i skrivande stund tagit ställning i fall de kommer att göra en anmälan mot mannen gällande våldsamt motstånd och hot mot tjänsteman.

02:18 Trafikkontroll, Härnösand (av kommunikatör Liv Fahlén)

Polisen har kontrollerat nykterheten i trafiken. Samtliga förare var nyktra, utan anmärkning.

Under natten har ett flertal personer omhändertagits för fylleri.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra