Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Sundsvall, Timmervägen, Nacksta, Kramfors, Inre Hamnen, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens händelser.

Sundsvall, Timmervägen, Nacksta, Kramfors, Inre Hamnen, Västernorrland län, Västernorrlands län

00:14 Trafikolycka Sundsvall

Singelolycka på E14/Timmervägen, personbil som kört upp i rondellen. De inblandade har lämnat platsen. Inga uppgifter om några personskador. Bilen bärgas från platsen då den står trafikfarligt. Patrullen har upprättat en anmälan om smitning från trafikolycka.

01:52 Brand Sundsvall

Husvagn som brinner i Nacksta. Branden släckt av räddningstjänsten. Polis har spärrat av brandplatsen för senare undersökning.

04:00 Stöld/inbrott Kramfors

Inbrott i en friggebod på gården vid en bostad. Oklart vad som stulits. Ska ha inträffat under natten. Polis har varit på plats och hållit förhör och dokumenterat brottsplatsen. Anmälan stöld genom inbrott.

05:12 Motorfordon anträffat Sundsvall

Samtal om ett fordon som är efterlyst. Fordonet påträffat på parkering i inre hamnen. I bilen sover en man. Patrull beordras till platsen. Mannen i bilen omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer. Bilen tas i beslag. Förhör kommer att hållas med den sovande mannen senare under dagen. Han är i nuläget misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel.

Uppdatering 10:14

Rörande husvagnsbranden i natt har polis upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.