Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Laholm, Veinge, Halmstad, Källegatan, Vilhelmsfält, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Dagens presstalesperson är på plats.

Laholm, Veinge, Halmstad, Källegatan, Vilhelmsfält, Hallands län

03:45 Laholm, brand
Vi får larm via SOS om en brand i ett hus i Veinge. Enligt uppgift är det ett ödehus som brunnit. En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad. Platsen spärras av för en eventuell teknisk undersökning. Inga uppgifter om personskador.

03:02 Halmstad, misshandel
En man slår två kvinnor i ansiktet på Källegatan. Han lämnar sedan platsen. Kvinnorna ringer polis. Inget behov av ambulans. En anmälan om misshandel är upprättad.

22:54 Halmstad, misshandel
Vi får larm om att en man har blivit misshandlad inne på ett café i Vilhelmsfält. Gärningspersonen ska även haft något vasst föremål i handen i samband med misshandeln. Polis kommer till platsen. Inget ambulansbehov. En person grips misstänkt för misshandel alternativt grov misshandel.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...