Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Örnsköldsvik, Sundsvall, Södermalm, Stenstan, Härnösand, Gådeåstaden, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser, 00-07.

Örnsköldsvik, Sundsvall, Södermalm, Stenstan, Härnösand, Gådeåstaden, Västernorrland län, Västernorrlands län

00:20 Trafikkontroll, Örnsköldsvik
Polisen har under cirka 20 minuter haft en nykterhetskontroll på E4:an i Örnsköldsvik. Samtliga förare som kontrollerades var nyktra, utan anmärkning.

00:57 Narkotikabrott, Örnsköldsvik
Polis beordras till en krog där en ordningsvakt försökt avvisa en man flera gånger, men utan att lyckas. Patrullen medtar mannen för provtagning. Han misstänks för ringa narkotikabrott.

01:11 Narkotikabrott, Sundsvall
En ordningsvakt har anträffat narkotika på en person på krogen. Personen medtas för provtagning, misstänkt för ringa narkotikabrott.

01:48 Skadegörelse, Sundsvall
Polisen får samtal från en kvinna på Södermalm som vaknat av att någon kastat in en smällare på altanen. Bland annat har det blivit skador på altangolvet. Patrullen dokumenterar på platsen och upprättar en anmälan om skadegörelse.

02:03 Rattfylleri, Sundsvall
En patrull gör ett fordonsstopp i centrala Sundsvall. Föraren, en man, medtas för provtagning och förhör. Han misstänks för drograttfylleri, olovlig körning och ringa narkotikabrott.

02:22 Olaga hot, Örnsköldsvik
Polisen får samtal från en man som uppger att han och hans kompisar blivit hotade i centrum. En patrull beordras till platsen, håller förhör och upprättar en anmälan om olaga hot.

02:32 Narkotikabrott, Örnsköldsvik
Polis beordras till en adress i centrala Örnsköldsvik där en man rycker i en dörr. Patrullen omhändertar mannen med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks för ringa narkotikabrott.

02:37 Misshandel, Sundsvall
En patrull beordras till Stenstan där en man blivit slagen i ansiktet av en annan man. Gärningsmannen lämnade platsen och polis har sökt i området, men utan att påträffa honom. En patrull håller förhör och upprättar en anmälan om misshandel.

05:13 Brand, Härnösand
Larm inkommer om brand i en container i Gådeåstaden. En patrull upprättar en anmälan om skadegörelse genom brand.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra