Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Härnösand, Sundsvall, Stenstan, Örnsköldsvik, Svartby, Timrå, Kramfors, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens händelser.

Härnösand, Sundsvall, Stenstan, Örnsköldsvik, Svartby, Timrå, Kramfors, Västernorrland län, Västernorrlands län

22:51 Narkotikabrott, Härnösand
En patrull kontrollerar en adress i Härnösand. Tre män misstänks för ringa narkotikabrott.

00:01 Trafikbrott, Sundsvall
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i Stenstan. Föraren misstänks för olovlig körning.

00:18 Viltolycka, Örnsköldsvik
En bilist har krockat med ett rådjur i Svartby. Rådjuret dog i olyckan och en eftersöksjägare kontaktad för att ta hand om djuret.

01:41 Trafikolycka, Timrå
En singelolycka har inträffat på E4:an i Timrå. Bilen ska inte stå trafikfarligt till. Bärgare beställd till platsen.

03:38 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till en hamburgerrestaurang i Sundsvall där en kvinna uppger att hon fått ett slag av en man. Mannen lämnar platser, men hittas kort därpå av en patrull. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan om ringa misshandel. Kvinnan ska inte ha behövt uppsöka vård.

03:42 Fylleri, Timrå
Polis beordras till ett trapphus i Timrå där det finns en berusad man. Mannen omhändertas med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer.

03:47 Rattfylleri, Kramfors
En patrull stoppar och kontrollerar en bil utanför Kramfors. Föraren, en man, misstänks för drograttfylleri och bilen är tagen i beslag för att förhindra fortsatt brottslighet.

05:39 Brand, Örnsköldsvik
Polis beordras till Gullänget där en sopbil börjat brinna. Patrullen upprättar anmälan om brand, utan misstanke om brott.