Karta som med röd fyrkant ramar in Örnsköldsvik, Sundsvall, Inre Hamnen, Norra Vägen, Bosvedjan, Sollefteå, Töva, Hulivägen, Granloholm, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

Örnsköldsvik, Sundsvall, Inre Hamnen, Norra Vägen, Bosvedjan, Sollefteå, Töva, Hulivägen, Granloholm, Västernorrlands län

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:40 Brand, Örnsköldsvik:
Polispatrull beordras till Gullänget med anledning av brand i en parkerad bil. Det finns inga uppgifter om att någon skadats i samband med branden.

Platsen dokumenteras.

Brandorsaken är oklar och en anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättas.

00:42 Olaga intrång, Sundsvall:
Polispatrull beordras till en tom företagslokal i Inre hamnen där två obehöriga personer uppehåller sig. En anmälan gällande olaga intrång upprättas.

01:43 Viltolycka, Sundsvall:
Polisen får in en anmälan om att en lastbil kolliderat med ett rådjur på Norra vägen, Bosvedjan. Inga personskador rapporteras.

02:58 Försök till stöld genom inbrott, Sollefteå:
Se tidigare notis via länk nedan.

06:02 Viltolycka Sundsvall:
Polisen får in en anmälan om att en lastbil kolliderat med en älg på E14, Töva. Inga personskador rapporteras.

06:50 Viltolycka Sundsvall:
Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på Hulivägen, Granloholm. Inga personskador rapporteras.

06:51 Viltolycka Sundsvall:
Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på Hulivägen, Granloholm. Inga personskador rapporteras.

Övrigt:
Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra