Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Kramfors, Docksta, Timrå, Sörberge, Sundsvall, Södermalm, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet 22.00-07.00.

Kramfors, Docksta, Timrå, Sörberge, Sundsvall, Södermalm, Västernorrlands län

Här följer ett urval av nattens händelser:

01.33 Viltolycka, Kramfors:
Olycka med personbil och älg på E4, Docksta. Inga personskador rapporteras.

03.25 Stöld alt. häleri, Timrå:
Polispatrull i Sörberge kontrollerar en man som bär på dieseldunkar. Dieseln misstänks vara stulen och dunkarna tas i beslag, En anmälan gällande stöld alternativt häleri upprättas.

06.06 Inbrott, Sundsvall:
Polis beordras till Södermalm med anledning av inbrott i förråd. Misstänkta gärningspersoner har lämnat platsen då de blivit påkomna. Det är oklart om de fått med sig något. Ingen misstänkt gärningsperson påträffas. En anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas.

Övrigt:
Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Uppdatering 07.52:

02.51 Drograttfylleri, Örnsköldsvik:
Polisen kontaktas om att en personbil med sprucken ruta framförs vingligt på E4, Idbyn. Polispatrull beordras till platsen. Bilen har varit inblandad i en viltolycka, se ovan. Föraren misstänks vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning. En anmälan gällande drograttfylleri, ringa narkotikabrott (bruk) samt vårdlöshet i trafik upprättas.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...