Karta som med röd fyrkant ramar in Borås, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Arbetsplatsolycka Polisen larmas till Sobackens avfallsanläggning med anledning av att en person blivit påkörd av en hjullastare.

Borås, Västra Götalands län

Polis spärrar av området i avvaktan på teknisk undersökning och förhör vittnen på plats. Det finns utredningsåtgärder som ännu inte är gjorda och därför kan vi inte uttala oss om skadeläget ännu på den påkörde.

Kl 17.00: En man avled i samband med ovan arbetsplatsolycka. En förundersökning med rubricering vållande till annans död har inletts. Anhöriga nu har underrättats om dödsfallet. Den avliden är en man, född 1985 som är hemmahörande i Skaraborg. Mannen blev påkörd av en lastmaskin på anläggningen. Polisen är fortfarande kvar på platsen för att bl a undersöka platsen och involverad maskin. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra