Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Hovslagaregatan, Lundbytunneln, Älvsborgsbron, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Nedan följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson heter Jenny Widén och ikväll kommer Ulla Brehm.

Hovslagaregatan, Lundbytunneln, Älvsborgsbron, Västra götalands län, Västra Götalands län

22.21 Brand, Trollhättan
På Hovslagaregatan brinner två bilar. Räddningstjänsten är på plats och släcker. Anmälan om skadegörelse genom brand upprättas.

00.21 Trafikolycka, Hisingen
Singelolycka vid Lundbytunneln, i riktning mot Älvsborgsbron. Två personer förs till sjukhus med ambulans, enligt uppgifter från platsen har en av dem allvarliga skador och en lindriga skador. Bilen bärgas från platsen. Föraren som saknar körkort misstänks bland annat för grov olovlig körning, rattfylleri samt vårdslöshet i trafik.

03.08 Trafikolycka, Skövde
Singelolycka på riksväg 26. I södergående riktning har en personbil kört in i mitträcket. Inga personskador. Bilen bärgas från platsen.

04.53 Rattfylleri, Trollhättan
Föraren till en personbil som stoppats för kontroll i Sylte misstänks för vara påverkerkad av narkotika och får följa med för provtagning.

Mest läst av andra