Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Distansgatan, Bröd, Konditoriet, Härrydavägen, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt En relativt lugn kväll/natt i länet enligt RLC. Presstalespersoner under tisdagen är Stefan Gustafsson och Anna Göransson.

Göteborg, Distansgatan, Bröd, Konditoriet, Härrydavägen, Västra götalands län, Västra Götalands län

Kl 22.17 Göteborg, brand
Polis och räddningstjänst kallas till en brand i en pizzeria vid Distansgatan. Polis spärrar av på platsen då det gäller passerande trafik. Branden släcks av räddningstjänsten, inga kända personskador. Då anledningen till branden inte är känd så inleder polisen en förundersökning med rubricering mordbrand. Platsen spärras av för teknisk undersökning.  

Kl 02.36 Göteborg, tillgrepp av fortskaffningsmedel
Polis kallas till ett hotell vid Skeppsbroplatsen. Där har ett konditori påbörjat en leverans av bröd till hotellet och parkerat utanför. Föraren lastar ur bilen när en kvinna hoppar in i bilen och kör från platsen. Polisen larmar ut händelsen/bilen. (i övrigt se nedan).

Kl 02.48 Göteborg, tillgrepp av fortskaffningsmedel mm
En lätt lastbil ska enligt anmälaren kört in i ett betongfundament vid Mårten Krakowgatan. När polisen kommer fram visar det sig vara den tidigare efterlysta bilen från konditoriet. I bilen sitter en kvinna som själv uppger att hon är efterlyst. Kvinnan körs till sjukhus för kontroll, bilen bärgas från platsen. Kvinnan grips misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel, grov olovlig körning, drograttfylleri.  

Kl 04.46 Härryda, inbrottsstöld i bensinstation
Ett larm går på en bensinstation vi Härrydavägen. Ägaren ser hur två personer med hjälm är inne i butiken och polis tillkallas. De ser ut att tillgripa tobaksvaror.
Kl 04.53: Polis på plats. De båda som varit i butiken har troligen lämnat på en mc/vespa. De efterspanas men ingen grips. Anmälan stöld genom inbrott. Oklart hur mycket tobak som blivit stulet.  

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra