Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Stefan Gustavsson.

Göteborg, Inlandsgatan, Trollhättan, Kungsgatan, Uddevalla, Svedjestråket, Västra götalands län, Västra Götalands län

22.41 Göteborg, vapenlagen.
Ett vittne ser hur några unga killar siktar med något pistolliknande föremål på Inlandsgatan varför polis larmas till platsen. Polis hittar på killarna som är 4 till antalet och när man söker igenom dem så hittar man på en så kallad ”soft-airgun”. Föräldrar kontaktas då ungdomarna är mellan 12 -15 år, en anmälan skrivs.

23.53 Göteborg, narkotikabrott m.m.
Ordningsvakt blir överfallen av tre personer vid toaletterna en trappa ner på Centralstationen. Polis larmas till platsen där en person nu gripits av ordningsvakten samt belagd med handfängsel. De andra två personerna lyckas springa från platsen. Polis söker av närområdet men utan att lyckas hitta någon som stämmer in på signalementet. Mannen är i 30 års åldern och får åka med till stationen för bland annat provtagning då han visar tecken på drogpåverkan.

01.42 Trollhättan, narkotikabrott m.m.
En omhändertas på en rockbar då han visar tecken på drogpåverkan på Kungsgatan varför polis larmas fram till platsen. När patrull kontrollerar mannen hittar man droger samt knivar som tas i beslag. Mannen körs till sjukhus då han är i mycket dåligt skick på grund av sitt missbruk.

03.43 Uddevalla, skadegörelse genom brand.
En bil brinner på Svedjestråket varför Räddningstjänst samt polis åker fram till platsen. Branden släcks och det fanns stor risk för spridning till andra parkerade bilar intill. Patrullen skriver en anmälan och så får man försöka komma i kontakt med ägare till bilen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra