Karta som med röd fyrkant ramar in Sätila, Göteborg, Lilla Danska Vägen, Vänersborg, Kungsgatan, Ljungskile, Anfasterödsvägen, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

Sätila, Göteborg, Lilla Danska Vägen, Vänersborg, Kungsgatan, Ljungskile, Anfasterödsvägen, Västra götalands län, Västra Götalands län

19.57 Mark, försvunnen person
En 85-årig man boende norr om Sätila anmäls försvunnen efter att han gått hemifrån någon gång mellan 16.30 och 19.15. Mannen är 193 cm lång, smal kroppsbyggnad och grått hår. Han går ofta med en lång pinne som han stödjer sig på. Polisen har sökt efter mannen hela natten med bl a helikopter samt hundpatruller men ännu har han inte hittats. Klockan 06.00 inledde polisen en särskild händelse för att kunna tillföra mer resurser till sökandet.

23.33 Göteborg, inbrott i bostad
En kvinna boende på Lilla Danska vägen vaknar av att hon hör ljud i bostaden. När hon ropar springer någon ut från bostaden. Hon upptäcker sen att nycklar samt kreditkort har stulits. Gärningspersonen försvann från platsen i okänd riktning. Polis har sökt i området utan resultat. En teknisk undersökning av bostaden kommer att genomföras under fredagen. En anmälan om grov stöld genom inbrott har skrivits.

03.41 Vänersborg, rattfylleri
På Kungsgatan stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en man i 25-årsåldern, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och tas med för provtagning på polisstationen. Han rapporteras för rattfylleri.

05.08 Ljungskile, brand
På Korpemyrsvägen har det av ännu okänd anledning börjat brinna i en garagelänga. Det är åtta garage och branden är fullt utvecklad. Enligt räddningstjänsten är det viss spridningsrisk då det ligger andra byggnader i närheten. Anfasterödsvägen är för tillfället avstängd för trafik förbi brandplatsen. Polisen kommer att skriva en anmälan om mordbrand.
07.00 Halva garagelängan har brunnit ner och sex bilar har brunnit. Polisen kommer att spärra av och en teknisk undersökning kommer att inledas så fort det går.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra