Karta som med röd fyrkant ramar in Alingsås, Noltorpsgatan, Göteborg, Hjalmar Brantingsgatan, Ulricehamn, Borås, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och ikväll kommer Anna Göransson och Jenny Widén.

Alingsås, Noltorpsgatan, Göteborg, Hjalmar Brantingsgatan, Ulricehamn, Borås, Västra götalands län, Västra Götalands län

23.59 Alingsås, rattfylleri
En man i 25-årsåldern stoppas i en bil på Noltorpsgatan. Vid kontroll blåser han positivt och får följa med för vidare provtagning på polisstationen. Han rapporteras för rattfylleri.

00.37 Göteborg, drograttfylleri m.m.
På Hjalmar Brantingsgatan stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 30-årsåldern som saknar körkort och visar tydliga tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning och rapporteras för grov olovlig körning samt drograttfylleri. Dessutom rapporteras han för brott mot knivlagen då han hade en batong i bilen.

03.26 Ulricehamn, arbetsplatsolycka
Vid ett betongföretag i Ulricehamns kommun har en man i 30-årsåldern ramlat ner från något och skadat sig. Han fördes till Borås sjukhus med bl a bröstsmärtor. Polisen har skrivit en anmälan.

Mest läst av andra