Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Bergsjön, Uddevalla, Alingsås, Järn, Krangatan, Cyklonvägen, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

Göteborg, Bergsjön, Uddevalla, Alingsås, Järn, Krangatan, Cyklonvägen, Västra Götalands län

00.33 Göteborg, rån
I Bergsjön har en 16-årig pojke blivit rånad på sin mobiltelefon. En man har hotat honom och tagit telefonen. Inga uppgifter om tillhygge eller vapen. Pojken är inte skadad och polisen har skrivit en anmälan om rån.

01.10 Uddevalla, trafikolycka
På länsväg 668 i Forshälla har en bilist kört av vägen och in i ett träd. Föraren, en man i 20-årsåldern, blöder från ansiktet och får åka med ambulansen till sjukhus. Han saknar körkort och visar tecken på narkotikapåverkan och rapporteras för drograttfylleri, grov olovlig körning samt vårdslöshet i trafik.

01.24 Alingsås, inbrott
Ett larm går på ett järn och trädgårdsföretag på Krangatan. Väktare, som är i närheten, är där mycket snabbt och ser att en ruta är krossad i en byggnad. Polis som kommer till platsen träffar på tre killar i området som alla grips misstänkta för inbrottet. De är mellan 16-20 år gamla. Oklart vad som stulits.

03.55 Uddevalla, bilbrand
På Cyklonvägen har det börjat brinna i en bil. Räddningstjänst samt polis till platsen. Branden är troligtvis anlagd och polisen skriver en anmälan om skadegörelse genom brand.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.