Sammanfattning kväll och natt God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr

Göteborg, Nordstan, Masthugget, Kinnavägen, Trollhättan, Överby, Lövgärdet, Malörtsgatan, Västra Götalands län

17:04, rån, Göteborg
En kvinna blir puttad och samtidigt rånad på sin telefon och bakomatkort vid Nordstan. En patrull åker till platsen. Ingen misstänkt. Patrullen skriver en anmälan om rån.

16:57, brand, Göteborg
Vi får larm om en brand i ett landshövdingehus i Masthugget. Polis, ambulans och räddningstjänst åker till platsen. Branden släcks. Inga uppgifter om personskador. Patrullen skriver en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet.

18:12, rattfylleri, Mark
En patrull stoppar en bil på Kinnavägen. Föraren tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri.

23:14, stöld, Trollhättan
Vi får larm om ett inbrott i Överby. Väktare och polis på plats, men ingen misstänkt gärningsperson. Patrullen skriver en anmälan om stöld genom inbrott.

00:23, brand, Göteborg
Det brinner i en bil i Lövgärdet. Räddningstjänst och polis åker till platsen. Inga personskador. En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad.

00:56, brand, Göteborg
Vi får in ytterligare ett larm om bilbrand i Lövgärdet. Patrullen upprättar en anmälan om skadegörelse genom brand. Inga personskador.

01:45, brand, Göteborg
Ett tredje larm om bilbrand kommer in. Denna gång på Malörtsgatan. Räddningstjänst och polis till platsen. Även i detta fall blir det en anmälan om skadegörelse genom brand. Inga personskador.

OBS! Den 1 december kommer presstalespersonerna i polisregion Väst att få ett nytt telefonnummer. Det nya numret är 010-56 90700. Samma dag upphör det nuvarande numret 010-56 56760 att gälla.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra