Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning kväll och natt: Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Peter Adlersson. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Peter Adlersson.

Götene, Västra Torsgatan, Strömstad, Lugnetvägen, Göteborg, Drottninggatan, Tyska Bron, Västra Götalands län

22.13 Götene, narkotikabrott eget bruk.
En patrull stannar och kontrollerar en person på Västra Torsgatan och denne visar tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning, en anmälan skrivs.

22.15 Strömstad, brand utan misstanke om brott.
Brinner i en bostad på Lugnetvägen varför räddningstjänst, ambulans samt polis till adressen. Paret som bor där är på utsidan och behövde inte uppsöka sjukhus. I skrivande stund oklart vad det är som orsakat branden.

23.39 Göteborg, inbrottsstöld.
Ett vittne ser hur en ensam man slår ut en ruta på en fastighet på Drottninggatan varför polis larmas till platsen. Visar sig vara en klädbutik som mannen tagit sig in i. Tjuven får med sig en dator men troligen halkar på utsidan varför han tappar delar av utrustning innan han springer från platsen. Han försvinner i riktningen ”Tyska bron” och sedan försvinner ur sikt, ingen gripen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra