Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Rödbo, Tredje Långgatan, Borås, Hallbergsgatan, Kviberg, Sjöbo, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Fredrik Svedemyr.

Göteborg, Rödbo, Tredje Långgatan, Borås, Hallbergsgatan, Kviberg, Sjöbo, Västra Götalands län

22.35 Göteborg, misshandel samt våld och hot mot tjänsteman.
En man grips efter att han har misshandlat sin sambo i området Rödbo. I samband med gripandet var patrullen tvungen att ”spraya” honom samt sätta på handfängsel då han var väldigt stökig. Sambon behövde ej uppsöka sjukhus i samband med händelsen, en anmälan skrivs.

23.00 Göteborg, narkotikabrott.
En man kontrolleras på Tredje Långgatan och han påvisar tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning, en anmälan skrivs.

23.34 Borås, försök till mordbrand.
Några har försökt att sätta eld på en trappa som tillhör en frisörsalong på Hallbergsgatan varför räddningstjänst samt polis kallas fram till platsen. Vitten berättar att det varit flera personer på platsen som tillsammans försökt att sätta eld på trappen. Polis tar några saker i beslag som man kan koppla till händelsen. Uppgifter för en anmälan tas och ingen gripen i nuläget.

00.30 Göteborg, försök till stöld.
En person blir påkommen då han gick omkring i området Kviberg med en vinkelslip och troligen var i färd att stjäla cyklar. Mannen sprang dock från platsen och glömde sin ryggsäck som polisen tagit i beslag. Man söker av närområdet men tyvärr utan resultat. Polis sätter upp lappar i trappuppgångar för att göra folk varse om vad som hänt.

03.14 Borås, allmänfarlig vårdslöshet.
Räddningstjänst samt polis larmas till ett boende på Klintesväng i Sjöbo. Någon form av rökutveckling har skett men ingen har kommit till fysisk skada, en anmälan skrivs.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra