Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Strandgatan, Hisingen, Sommarvädersgatan, Badvädersgatan, Timmele, Centrumgatan, Ullene, Mösseberg, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Nedan följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalespersoner är Christer Fuxborg och Jenny Widén.

Strandgatan, Hisingen, Sommarvädersgatan, Badvädersgatan, Timmele, Centrumgatan, Ullene, Mösseberg, Västra götalands län, Västra Götalands län

Det har varit en förhållandevis lugn Valborg.

23.02 Stöld, Falköping
Flera personer har setts på en byggarbetsplats vid Åsapsskolan. De åker därifrån i en mörk minibuss och polisen stoppar bilen för kontroll på Strandgatan. I bilen anträffas misstänkts stöldgods och de tre personerna i den grips misstänkta för stöld. Bilen tas i beslag och bärgas.

00.34 Trafikbrott, Göteborg
Polis följer efter en bil på E45 mot Hisingen då den inte stannat på polismans tecken. Vid Sommarvädersgatan/Badvädersgatan stoppas bilen och föraren som misstänks vår vårdslöshet i trafik samt drograttfylleri får följa med för provtagning.

02.00 Bråk, Ulricehamn
Larm om bråk i Timmele. Det ska vara cirka 20 personer vid platsen och någon ska ha en yxa. Det är oklart hur många som är inblandade i själva bråket. När polis kommer dit verkar det ha lugnat ner sig och det finns inga uppgifter om skadade. Ingen är gripen. En anmälan om ringa misshandel har upprättas.

02.42 Stöld, Sotenäs
Det har varit inbrott i en klädbutik vid Köpmanstorget. Det har stulits kläder, för närvarande är det oklart hur mycket.

03.52 Stöld, Tibro
Inbrottslarm på ett apotek vid Centrumgatan. En ruta är krossad. Det är för närvarande oklart vad som stulits. 

06.01 Trafikolycka, Falköping
Singelolycka på riksväg 47 i Ullene. En personbil har kört i diket. Föraren förs till sjukhus med ambulans, skador oklart. Ett körfält är tillfälligt avstängt och bilen bärgas från platsen.  

06.45 Brand, Falköping
Larm om rökutveckling i ett flerfamiljshus i Mösseberg. Polis och räddningstjänst kallas till platsen. Skador oklart. Uppdatering: Inga uppgifter om att någon förts till sjukhus. Anmälan om allmänfarlig vårdslöshet.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...