Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Partille, Paralellvägen, Vänersborg, Repslagarevägen, Göteborg, Tagenevägen, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Dagens presstalesperson är på plats.

Partille, Paralellvägen, Vänersborg, Repslagarevägen, Göteborg, Tagenevägen, Västra Götalands län

01.25 Partille, rån
Vid Paralellvägen i gångtunneln från Partille Arena är det en man i 30-årsåldern som blir avtvingad sitt halsband, klocka och kontanter under hot om våld av tre okända killar. Mannen är inte skadad och i behov av sjukhusvård. Polisen söker i området efter rånarna utan resultat.

02.38 Vänersborg, stöld genom inbrott
En väktare åker på ett inbrottslarm på Fridaskolan, Repslagarevägen och ser en person uppe på taket som tar sig in i skolan via ett fönster. Polis kommer till platsen och söker igenom lokalerna utan att hitta någon tjuv. Oklart om/vad som saknas.

02.53 Göteborg, skadegörelse genom brand
Vid Tagenevägen är det en person som går runt och tänder eld på parkerade bilar vid en firma. Fyra bilar skadas av branden. Platsen spärras av i avvaktan på teknisk undersökning. 

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2024/juli/1/01-juli-06.00-sammanfattning-natt-vastra-gotalands-lan/

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...