Karta som med röd fyrkant ramar in Uddevalla, Rödshult, Grästorp, Göteborg, Haga Östergata, Medborgarskolan, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon. Dagens presstalesperson är Hans Lippens och i em/kväll tjänstgör Ulla Brehm och Christer Fuxborg

Uddevalla, Rödshult, Grästorp, Göteborg, Haga Östergata, Medborgarskolan, Västra götalands län, Västra Götalands län

Enligt vakthavande befälet i regionen har kvllen och natten varit lugn.

180702
Kl 01:50. Uddevalla, brand

Räddningstjänst och polis larmas till Rödshult där det brinner i en husfasad invid en villa. Branden troligen orsakad av en grill.Räddningstjänsten släckt, inga personskador finns inrapporterade och polispatrullen skriver anmälan allmänfarlig vårdslöshet.

 Kl 02:35, Grästorp, husvagnsbrand

Blåsljusenheter larmas till LV 2050 i Flo där den husvagn ska brinna, Inga personskador. Räddningstjänsten släckt branden och polisen skriver anmälan skadegörelse genom brand.

Kl 04:22 Göteborg, stöld

Polisen larmas till Haga Östergata där ett vittne har ringt till polisen och sett två personer försöka göra inbrott på Medborgarskolan. Polispatrullen är snabbt på plats och griper två personer direkt på platsen. De båda männen är i 30 års åldern och hade typiska inbrottsverktyg med sig. De medtogs tillpolishuset för vidare utredning och förhör. Båda förekommer i polisens register sedan tidigare för liknande brott. Anmälan skrivs rörande försök till stöld.

 

 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra