Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Tranemo, Hembygdsparken, Borås, Fritsla, Trollhättan, Lextorpsvägen, Göteborg, Waterloogatan, Alingsås, Noltorpsgatan, Sommarvädersgatan, Alekärrsgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

God morgon. Här presenteras ett urval av kvällen och nattens händelser.

Tranemo, Hembygdsparken, Borås, Fritsla, Trollhättan, Lextorpsvägen, Göteborg, Waterloogatan, Alingsås, Noltorpsgatan, Sommarvädersgatan, Alekärrsgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Tommy Nyman och till kvällen kommer Peter Adlersson.

19.13 Tranemo, skadegörelse
Polispatrull upptäcker att två byggnader i hembygdsparken är utsatta för skadegörelse.

22.55 Borås, försök till mordbrand
Räddningstjänst och polis kallas till skolan i Fritsla. Någon har tänt eld på tidningspapper i anslutning till byggnaden. När räddningstjänsten kom till platsen brann det och de släckte elden. Bedömt att det förelåg viss spridningsrisk.

22.59 Trollhättan, brand
Räddningstjänst och polis larmades till en brand i en parkerad bil på Lextorpsvägen. Räddningstjänsten släckte branden och en anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad.

23.24 Göteborg, rattfylleri
På Waterloogatan stoppade polispatrull en motorcykel för kontroll. Föraren misstänks för drograttfylleri och han fick följa med för provtagning.

00.32 Alingsås, allmänfarlig vårdslöshet
Räddningstjänst och polis larmas till ett soprum i en hyresfastighet på Noltorpsgatan. I soprummet brann det av okänd anledning. Branden släckt av räddningstjänsten och en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet är upprättad.

04.13 Göteborg, rattfylleri
På Sommarvädersgatan stoppade polispatrull en bil för kontroll. Föraren, en man i 35-årsåldern saknade körkort och blåste positivt. Han rapporteras därför för olovlig körning och misstänks också för rattfylleri.

04.25 Göteborg, inbrott
Polis kallades till Alekärrsgatan där väktare upptäckt inbrott i ÖoB där glaset i entrén är krossat och någon har varit inne och stulit cigaretter. Inga misstänkta kvar på platsen. Anmälan om inbrott i butik.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...