Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Ulricehamn, Gällstad, Bäcken, Borås, Töreboda, Tingbergsvägen, Göteborg, Hamneskärsgatan, Nordstadstorget, Svanebäcksgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Ulla Brehm.

Ulricehamn, Gällstad, Bäcken, Borås, Töreboda, Tingbergsvägen, Göteborg, Hamneskärsgatan, Nordstadstorget, Svanebäcksgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

23.01 Ulricehamn, trafikolycka singel.
På Länsväg 157 Gällstad har en personbil kört av vägen varför räddningstjänst, ambulans samt polis larmas till platsen. Bilen står ute på en åker och föraren klagar över smärtor i bäcken samt buken varför han körs med ambulanshelikopter till sjukhus i Borås.

23.31 Töreboda, trafikolycka singel.
En personbil kör av vägen och kör in i en fastighet på Tingbergsvägen. Räddningstjänst, ambulans samt polis till platsen. Föraren kan misstänkas för rattfylleri varför ett prov tas på honom på platsen av ambulanspersonal. Mannen åker sedan med ambulansen för omplåstring, en anmälan skrivs.

01.23 Göteborg, narkotikabrott samt brott mot knivlagen.
Ett vittne ser hur några personer bryter sig in på en innergård på Hamneskärsgatan varför polis larmas till platsen. Personerna kontrolleras av polis och en av dem har misstänkt narkotika samt en kniv på sig varför detta tas i beslag. En annan är efterlyst avviken från vård varför han hjälps tillbaka psykvården.

01.35 Göteborg, narkotikabrott m.m.
Två personer kontrolleras inne på Nordstadstorget och där visar båda tecken på drogpåverkan varför de får följa med för provtagning. En av dem hade en kniv på sig varför denna tas i beslag. Den andra personen hade misstänkt narkotika på sig varför detta tas också i beslag.

03.00 Göteborg, brott mot knivlagen.
En person kontrolleras på Svanebäcksgatan och där hittas en kniv av patrullen varför denna tas i beslag.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...