Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning kväll och natt: Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg.

Stationsvägen, Horred, Skövde, Sigfridsgatan, Göteborg, Åbogårdsgatan, Västra Götalands län

22.04 Mark, misshandel.
En man kan gripas efter att han har slagit och sparkat en annan man på Stationsvägen i Horred. Oklart varför mannen har misshandlat den andra mannen i skrivande stund. Vittnen ger bra positionering på den misstänkte och när patrullen skall gripa honom försöker han undkomma men utan resultat. Mannen som är i 30 års åldern får följa med till stationen för vidare utredning.

22.48 Skövde, hot mot tjänsteman.
En ordningsvakt blir hotad till livet av en gäst på en pub på S:T Sigfridsgatan varför polis kallas till platsen. Den misstänkte är fortfarande kvar och han bedöms vara så berusad att han får följa med och sova ruset av sig på stationen innan man kan hålla förhör med honom, en anmälan skrivs.

23.37 Göteborg, skadegörelse genom brand.
En bil brinner på Åbogårdsgatan varför räddningstjänst samt polis larmas till platsen. Oklart hur den har börjat brinna men patrullen skriver en anmälan och branden släcks.

23.55 Göteborg, skadegörelse genom brand.
En bil brinner på Dunörtsvägen varför räddningstjänst samt polis larmas till platsen. Oklart hur den har börjat brinna men branden släcks och patrull tar uppgifter för en anmälan.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra