Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Angered Centrum, Vargön, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är på plats

Göteborg, Angered Centrum, Vargön, Västra Götalands län

23:00 förgripelse mot tjänsteman, Göteborg

Ett större slagsmål utbryter ett större slagsmål i Angered centrum. Flera patruller åker på larmet och avbryter bråket. I samband med att en polisman särar på två personer blir denne spottad på. En anmälan om förgripelse mot tjänsteman skrivs. Misstänkt är en man i 25-årsåldern.

00:26 grovt rån, Göteborg

I Högsbohöjd blir en man i 35-årsåldern rånad av två knivbeväpnade och maskerade gärningsmän. De tar hans telefon, halsband och ring. Enligt målsägande ska en av männen försökt hugga honom med kniv i magen. Han avvärjer men blir i stället skuren i handen. Han förs till sjukhus, skadeläget är oklart. 

Polisen har sökt med bland annat helikopter och hundpatrull i området, men utan att lokalisera rånarna. En anmälan om grovt rån upprättas.

02:54 rån, Vargön

En man kontaktar polis och uppger att han blivit rånad. Mannen satt i sin bil när tre gärningsmän ska ha kommit fram, hotat honom med ett pistolliknande föremål och tagit ett Playstation som fanns i bilen samt hans telefon.

Patrullen söker av ett stort område utan att påträffa någon misstänkt. En anmälan om rån upprättas.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra