Karta som med röd fyrkant ramar in Kareby, Gullringsbovägen, Sjöbo Torg, Guldheden, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är på plats.

Kareby, Gullringsbovägen, Sjöbo Torg, Guldheden, Västra Götalands län

02:59, trafikolycka, Kungälv
Vi får larm via SOS om en singelolycka på länsväg 574 vid Kareby. Ambulans, räddningstjänst och polis åker till platsen. Två personer förs till sjukhus i ambulans. Inga livshotande skador enligt uppgift. En tredje person tar sig till sjukhus själv. Föraren misstänks för grovt rattfylleri samt vållande till kroppsskada.

00:37, rattfylleri, Lerum
Vi får larm via SOS om att en bil har voltat på Gullringsbovägen. Räddningstjänst, ambulans och polis åker till platsen. Tre personer uppges ha färdats i bilen. Två personer förs till sjukhus i ambulans. Initiala uppgifter gör gällande att föraren ska ha sprungit från platsen. Polis söker i området med bland annat hund, men utan att anträffa någon ytterligare person. En anmälan om vårdslöshet i trafik samt vållande till kroppsskada är upprättad.

20:44, misshandel, Borås
Polispatrull genomför en kontroll vid Sjöbo Torg. I samband med detta kommer det en kvinna som har blivit knivskuren i benet på väg till sin bil. Ambulans tillkallas och hon förs till sjukhus. Polisen genomför initiala utredningsåtgärder och söker med bland annat hund. Något senare anträffar man en man i 20-årsåldern i anslutning till platsen. Mannen grips misstänkt för grov misshandel.

19:03, misshandel, Göteborg
Vi får larm via SOS om att en man har blivit misshandlad av tre gärningspersoner i Guldheden. Han hade bestämt träff med en tjej och i samband med detta kommer gärningspersonerna fram och misshandlar mannen. De försvinner sedan från platsen. Ambulans och polis kommer till platsen. Mannen förs till sjukhus i ambulans. En anmälan om grov misshandel är upprättad.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra