Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Lysekil, Södra Hamngatan, Alingsås, Sveagatan, Vänersborg, Petersbergsvägen, Packhusplatsen, Stenungsund, Köpmansgatan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Dagens presstalesperson är på plats.

Göteborg, Lysekil, Södra Hamngatan, Alingsås, Sveagatan, Vänersborg, Petersbergsvägen, Packhusplatsen, Stenungsund, Köpmansgatan, Västra Götalands län

05:00 Göteborg, misshandel
En man blir knuffad ner för en trappa på en restaurang vid Hamngatan. Polis kommer till platsen. En gärningsperson blir avlägsnad. Anmälan om misshandel samt motanmälan om ringa misshandel är upprättade.

02:05 Lysekil, knivlagen
En ordningsvakt har omhändertagit en stökig man på en restaurang på Södra Hamngatan. Mannen har även uppträtt hotfullt. Polis kommer till platsen. Mannen grips misstänkt för grovt brott mot knivlagen samt hot mot tjänsteman.

01:19 Alingsås, rattfylleri
En patrull stoppar ett fordon på Sveagatan. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för rattfylleri.

00:58 Vänersborg, hot mot tjänsteman
Vi får larm om ett bråk mellan två personer på Petersbergsvägen. En av personerna lämnar och den som är kvar slår sönder rutor på bilar. Polis kommer till platsen. I samband med detta hotar mannen polisen. Mannen omhändertas för berusning och är samtidigt misstänkt för hot mot tjänsteman samt skadegörelse.

22:36 Göteborg, misshandel
Vi får larm om ett bråk vid Packhusplatsen. Ett flertal personer inblandade, bland annat en taxichaufför. Polis kommer till platsen. Oklart vad som föranlett bråket. Anmälan och motanmälan gällande misshandel. Inga uppgifter om personskador eller ambulansbehov.

22:29 Stenungsund, knivlagen
Vi får in ett samtal om att en man är gripen för brott mot knivlagen på en restaurang på Köpmansgatan. Polis kommer till platsen. En anmälan om grovt brott mot knivlagen samt narkotikabrott eget bruk är upprättade.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...