Senaste händelserna

Viktigt meddelande till allmänheten i Bergsjö i Nordanstigs kommun, Gävleborgs län.

Karta som med röd fyrkant ramar in Skövde, Falköping, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Dagens presstalesperson är på plats. Här följer ett urval av nattens händelser.

Skövde, Falköping, Göteborg, Västra Götalands län

22:08, Skövde, misshandel
Ett larm kommer in från en man som säger sig ha blivit slagen av en annan man. De båda inblandade är på platsen med lättare skador. Polis anländer och transporterar därefter målsägande till sjukhus. En anmälan om misshandel upprättas. 

00:08, Falköping, stöld
Ett larm kommer in från en man i dryga 20-årsåldern som uppger att han har blivit rånad. Polis kommer till platsen.  Målsägande uppger att han har blivit utlurad från en bar av tre män, som därefter ska ha hotat honom och tagit personens klocka och halskedja. En anmälan om stöld upprättas av patrullen, då råntvång inte går att styrka.

03:58, Göteborg, misstänkt narkotikabrott eget bruk samt innehav
En så gott som okontaktbar man hittas i ett trapphus. Polisen larmas till platsen. Mannen får följa med för provtagning misstänkt för narkotikabrott eget bruk samt innehav.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...