Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Lidköping, Göteborg, Borås, Allégatan, Trollhättan, Strömstad, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Dagens presstalesperson är på plats. Här följer ett urval av nattens händelser.

Lidköping, Göteborg, Borås, Allégatan, Trollhättan, Strömstad, Västra Götalands län

04:32 Lidköping, misshandel
Vi får larm via SOS om att en kvinna och två män har knackat på en adress i centrala Lidköping. En av gärningspersonerna slår kvinnan med ett vapenliknande föremålet. Därefter försvinner de från platsen. Ambulans och polis kommer till den aktuella adressen. Inga uppgifter om att någon är förd till sjukhus. En anmälan grov misshandel och grovt vapenbrott är upprättad.

04:19 Göteborg, våld/hot mot tjänsteman
Vi får larm om att en väktare är i underläge på en campingplats vid Olbergsgatan. Tre gärningspersoner har försökt stjäla en cykel på platsen. Väktaren har då ingripit och i samband med detta har han blivit misshandlad med bland annat ett tillhygge. Gärningspersonerna har sedan försvunnit från platsen. Två av dem på en moped, enligt uppgift. Polis har varit på platsen, men utan att anträffa några gärningspersoner. Inga uppgifter om ambulansbehov. En anmälan om grovt våld mot tjänsteman är upprättad.

03:42 Borås, misshandel
Två gärningspersoner frågar en man om klockan. De slår sedan ner mannen och försvinner från platsen i riktning mot Allégatan. Polis kommer till platsen. En anmälan om misshandel är upprättad. Inga uppgifter om skador eller ambulansbehov.

00:11 Trollhättan, brand
Vi får larm via SOS om en brand i en källare på Garnviksvägen. Räddningstjänst och polis åker till adressen. Det har enligt uppgift brunnit på flera ställen i källaren. En källardörr har stått olåst. Inga uppgifter om personskador. En anmälan om mordbrand är upprättad.

22:10 Strömstad, misshandel
En man kommer springande på en tomt och uppger att han har blivit misshandlad är i behov av ambulans. Ambulans och polis larmas till platsen. Ambulanspersonalen vårdar mannen på plats. Enligt uppgift har han blivit misshandlad av ett okänt antal gärningspersoner, som ska ha kommit i en vit bil. Polis anträffar inga gärningspersoner i området. En anmälan om misshandel är upprättad.

Borås, misshandel i relation
Vi får under natten larm om att en man har slagit sin fru på en adress i Borås. Parets barn ska även ha sett misshandeln. Polis kommer till den aktuella adressen. Inga uppgifter om ambulansbehov eller skador. En anmälan om misshandel samt barnfridsbrott är upprättad.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...