Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Lidköping, Stenportsgatan, Göteborg, Kobergsgatan, Eriksbo, Alingsås, Svangatan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Dagens presstalesperson är på plats. Här följer ett urval av nattens händelser.

Lidköping, Stenportsgatan, Göteborg, Kobergsgatan, Eriksbo, Alingsås, Svangatan, Västra Götalands län

03:24 Lidköping, narkotikabrott
En patrull kontrollerar en man på Stenportsgatan. Han omhändertas för kontroll misstänkt för narkotikabrott eget bruk.

01:45 Göteborg, stöld genom inbrott
Två gärningspersoner bryter sig in i ett källarförråd på Kobergsgatan. Polis larmas till platsen. En patrull går in i källaren och anträffar en person. Han misstänks för stöld genom inbrott.

23:21 Göteborg, misstänkt farligt föremål
Vi får in ett larm om ett misstänkt farligt föremål på en adress i Eriksbo. Polis, räddningstjänst och ambulans åker till platsen. Polis upprättar avspärrning för att fastställa om föremålet är farligt eller ej. Viss utrymning och inrymning av boende i direkt anslutning till föremålet sker. Nationella bombskyddet kan senare konstatera att föremålet är ofarligt. En förundersökning om försök till allmänfarlig ödeläggelse inleds.

23:21 Alingsås, rattfylleri
En patrull stoppar en bil på E20. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för drograttfylleri.

20:03 Göteborg, häleri
En patrull kontrollerar en bil på Svangatan. I bilen hittar patrullen en stor mängd misstänkt stöldgods. Föraren grips misstänkt för häleri.

Göteborg, misshandel i relation
Vi får in larm om att en man är berusad och har slagit en kvinna på en adress i Göteborg. Mannen har även hotat kvinnan. Polis åker till platsen. Mannen grips misstänkt för misshandel. I bostaden finns även ett barn och mannen är även misstänkt för barnfridsbrott.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...