Karta som med röd fyrkant ramar in Trollhättan, Resecentrum, Göteborg, Torpavallsgatan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Ett urval ur kvällen/nattens händelser i länet.

Trollhättan, Resecentrum, Göteborg, Torpavallsgatan, Västra Götalands län

Kl 22.42 Trollhättan, personrån
En kvinna ringer polisen och uppger att hon blivit rånad av två maskera de yngre män vid Resecentrum. De ska ha kommit upp bakifrån och hållit fast henne och sedan tagit hennes axelremsväska. De sprang sedan från platsen. Hon är chockad men inte fysisk skadad. Polis till platsen som söker i närområdet men ingen grips . Anmälan upprättas med rubricering rån. 

Kl 00.09 Göteborg, bedrägeri, tillgrepp av fortskaffningsmedel mm
Polis larmas till Knapebacken där det ska stå en möjlig stulen bil. En lägenhet på platsen kan kopplas till den aktuella bilen och polisen besluta om att genomföra en husrannsakan. Innan man hinner gå in så kommer en kvinna och en man ut som åker iväg i den aktuella bilen. Bilen kan stoppas och de båda grips. 
Polisen går sedan in i lägenheten, finner en kvinna som enligt avrapporteringen ska var misstänkt för bedrägeri (oklara omständigheter). Personbilen tas i beslag.

Kl 03.17 Göteborg, våld mot tjänsteman samt ringa bedrägeri
En taxiförare larmar polis om att han blivit slagen och att två män ska ha lämnat hans bil efter en färd till Torpavallsgatan. Han uppger själv att han inte behöver vård/ambulans. Föraren kan peka ut vilken väg som de två försvunnit och polisen kan spåra i snön till en lägenhet. När polisen ringer på så inner man två män i bostaden som stämmer in på beskrivningen från brottet. De båda identifieras och anmälan upprättas. De är nu misstänkta för våld mot tjänsteman och ringa bedrägeri. 

  

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra