Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Falköping, Järnvägstorget, Munkedal, Strömstadsvägen, Göteborg, Timgatan, Kortedala, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Här följer ett urval av nattens händelser.

Falköping, Järnvägstorget, Munkedal, Strömstadsvägen, Göteborg, Timgatan, Kortedala, Västra Götalands län

22.15 Falköping, misshandel
På Järnvägstorget har en man i 20-årsåldern blivit knivskuren i ena benet av en annan ung man. Ambulans kontrollerade mannen på plats och konstaterade att det rörde sig om lindriga skador. Den misstänkte, som är känd till namn, har ännu inte anträffats.

02.43 Munkedal, rattfylleri
På Strömstadsvägen stoppades en A-traktor för kontroll. Föraren, en 16-årig pojke, blåste positivt i polisens sållningsinstrument och fick följa med för vidare provtagning. Han rapporterades för rattfylleri.

03.50 Göteborg, misshandel
På Timgatan i Kortedala har en man i 25-årsåldern blivit hotad och misshandlad hemma i sin lägenhet. Tre män, som han är bekant med, kom hem till honom och hotade honom med en pistol och slog honom i ansiktet. Efteråt försvann de från platsen i okänd riktning. Polisen har sökt i området men i nuläget är ingen gripen. Mannen fick åka med ambulansen till sjukhus för att kontrollera skadorna i ansiktet. Anmälningar om misshandel, olaga hot, vapenbrott samt övergrepp i rättssak har upprättats.

05.24 Göteborg, stöld
Vid ett företag på Sisjö industriområde ser vaktbolaget hur två personer på något sätt sågar sig igenom en grind in till ett företag. Inne på området stjäl man en silverfärgad Mercedes E63S AMG och åker sen ut genom grinden och förvinner från platsen. Bilen utlarmad men inte anträffad i nuläget.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.