Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Det har varit en normal natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

Göteborg, Seven Eleven, Kungsportsavenyn, Hisingen, Sockenvägen, Kvillebäcken, Svenljunga, Töreboda, Almvägen, Björkhöjdsstigen, Västra götalands län, Västra Götalands län

23.08 Göteborg, bråk
Polisen omhändertar en man för fylleri inne på Seven Eleven vid Kungsportsavenyn som varit stökig. En anmälan gällande olaga hot upprättas mede anledning av att han hotat någon inne i butiken.

01.02 Hisingen, bilbrand
Vid Sockenvägen Kvillebäcken är det någon som krossar en ruta på en parkerad bil med hjälp av en sten och anlägger en brand i bilen.

01.09 Svenljunga, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Stomsvägen med anledning av att det har börjat brinna i en uppställd husvagn. Branden sprider sig till en verkstadslokal vilken blir helt övertänd. Räddningstjänsten beslutar sig för att låta verkstaden brinna ner till grunden. Inmga personer ska ha befunnit sig i varken husvagnen eller verkstaden. Polisen inleder en förundersökning gällande allmänfarlig vårdslöshet. Oklart vad som orsakat branden och platsen kommer därför spärra av platsen för teknisk undersökning när räddningstjänsten är klara.

02.36 Töreboda, inbrott
Vid Almvägen konstaterasr väktare att det varit inbrott i en bostad. Någon har lyft ut en ruta på bostaden och tagit sig in. Oklart vad som saknas.

05.13 Göteborg, inbrott
En boende på Björkhöjdsstigen upptäcker att det varit inbrott i hans bostad. Någon har tagit sig in på nmedanvåningen och stulit bland annat en elbas och en röd elgitarr. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra