Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt God morgon! Nedan följer ett urval av nattens händelser i länet.

Distansgatan, Göteborg, Borås, Gärdhemsvägen, Trollhättan, Stubbekasvägen, Lextorpsvägen, Herkulesgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

22.36 Brand, Distansgatan, Göteborg. Polis och räddningstjänst skickas till platsen efter larm om brand i en container. Branden släcks, och polis upprättar en anmälan skadegörelse genom brand.

23.07 Rån, Borås. Anmälare uppger att han blivit rånad av två för honom okända gärningsmän. Genom att hota honom med kniv samt knuffat honom, har gärningsmännen tvingat till sig hans kontokort. Han har inte fått några fysiska skador i samband med rånet.

23.40 Brand, Gärdhemsvägen, Trollhättan. Två personbilar brinner, och polis samt räddningstjänst larmas till platsen. Branden släcks, och en anmälan skadegörelse genom brand upprättas.

23.44 Brand, Stubbekasvägen, Dals-Ed. Polis och räddningstjänst larmas till platsen efter larm om brand i en byggnad. Det ska brinna i taket, och branden misstänks vara anlagd. Branden har inte medfört några personskador, men platsen spärras av i väntan på teknisk undersökning. En anmälan gällande mordbrand skrivs.

01.57 Brand, Lextorpsvägen. Polis och räddningstjänst skickas till platsen, efter larm om bilar som brinner. Två personbilar uppges brinna, och en anmälan skadegörelse genom brand upprättas.

04.10 Rattfylleri, Herkulesgatan, Göteborg. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll. Bilen är avställd, och föraren, en kvinna, visar tecken på påverkan av narkotika, samt saknar körkort. Hon tas med för provtagning och fortsatt utredning, misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning samt brott mot knivlagen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra