Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Lidköping, Råda Mossevägen, Göteborg, Kyrkogatan, Nödinge, Skövde, Gustav Adolfs Gata, Munkedal, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Godmorgon dagens presstalespersoner är Hans Lippens, under dagen och Jenny Widen under kvällen

Lidköping, Råda Mossevägen, Göteborg, Kyrkogatan, Nödinge, Skövde, Gustav Adolfs Gata, Munkedal, Västra Götalands län

Kl 00:32              Lidköping, brand

Räddningstjänst och polis larmas till Råda Mossevägen där en husbil som är parkerad inne i en byggnad ska brinna.  Räddningstjänsten har släckt branden och det förelåg ingen spridningsrisk till andra byggnader och det fanns ej heller några gasoltuber i anslutning till fordonet. Anmälan brand utan misstanke om brott. Trolig brandorsak är en batteriladdare.

Kl 01:34              Göteborg, misshandel

Till akuten på sjukhus i Göteborg inkommer det en målsägande i 35 års ålder med som tidigare blivit slagen på Backa Kyrkogatan och därefter själv tagit sig till sjukhuset för undersökning.  Anmälan skrivs rörande misshandel men den kan komma att justeras efter målsägande förhör till eventuell ett rån då det finns uppgifter om att han blivit slagen med någon form av vapen. Ingen är gripen.

Kl 01:57              Ale, Nödinge centrum, blåsljussabotage

Under ett tjänsteuppdrag i Nödinge får en polisbil rutan inslagen av en stor sten. Ingen är gripen och anmälan skrivs rörande blåljussabotage.

Kl 02:05              Skövde, fylleri

En berusad man anträffas invid en natt öppen restaurang vid Gustav Adolfs gata. Han hade krupit in i ett förrådd och tagit av sig kläder. Han är numera omhändertagen för fylleri.

Kl 03:48              Munkedal, brand i byggnad

Räddningstjänst och polis larmas till Stallmyr i Foss där en förrådsbyggnad på ca 200 kvm står i brand. Släckningsarbetet pågår i skrivande stund och teknisk undersökning kommer tidigast att ske under fredagen.  Anmälan skrivs rörande mordbrand.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.