Karta som med röd fyrkant ramar in Partille, Mölndal, Flöjelbergsgatan, Göteborg, Olivedalsgatan, Hisingen, Lundbybadet, Härryda, Flygplatsmotet, Bollebygd, Ljungskile, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

Partille, Mölndal, Flöjelbergsgatan, Göteborg, Olivedalsgatan, Hisingen, Lundbybadet, Härryda, Flygplatsmotet, Bollebygd, Ljungskile, Västra Götalands län

22.41 Partille, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Kåsjöparkeringen med anledning av att en husvagn brinner. Den går inte att rädda och får brinna ner. Inga uppgifter att någon person ska befinna sig i vagnen.

00.51 Mölndal, trafikolycka
Vid Flöjelbergsgatan är det en manlig MC-förare som försöker köra från en polis på MC men kör omkull. Mannen i 18-årsåldern får en fraktur på en fot och körs till sjukhus. Han misstänks för olovlig körning, och rattfylleri.

02.16 Göteborg, försök till stöld
Vid hållplats Olivedalsgatan är det två yngre män som försöker stjäla en Rolexklocka från en man i 30-årsåldern. Detta misslyckas dock när målsägaren upptäcker vad som är på gång. Tjuvarna springer från platsen.

03.31 Hisingen, rån
Vid Lundbybadet är det en yngre man i 20-årsåldern som blir påhoppad och slagen av tre för honom okända killar. De stjäl hans klocka, armband och airpods. Målsägaren är inte i behov av sjukhusvård.

04.40 Härryda, grovt rattfylleri
Vid Flygplatsmotet stoppas en manlig bilist i 50-årsåldern som kört i fel färdriktning från vad vi vet Bollebygd. Han misstänks för vårdslöshet i trafik och drograttfylleri.

07.11 Ljungskile, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Arödsdal äldreboende med anledning av att en matta fattat eld. Personalen hann upptäcka det i tid och kunde släcka mattan. Inga personsklador och ingen misstanke om brott.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra