Sammanfattning natt Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Peter Adlersson.

Stenungsund, Skräddarevägen, Lysekil, Kungsgatan, Nödinge, Orust, Strandvägen, Henån, Göteborg, Slottsskogen, Leran, Västra Götalands län

22.29 Stenungsund, stöld
Vid Skräddarevägen är det en man som tar sig in i ett garage som tillhör en boende. Ägaren griper mannen och gripandet övertas av polis. Mannen är misstänklt för stöld, olaga intrång och narkotikabrott eget bruk.

00.35 Lysekil, stöld/inbrott
Vid Kungsgatan är det flera personer som hoppar ur en bil och går fram till Team Sportiabutiken och krossar rutor. De tar sig in i butiken och ses bära ut saker som lastas i bilen. Oklart vad som saknas och tjuvarna åkte från platsen i okänd riktning.

01.41 Ale, bilbrand
Vid Nödinge centrum är det en parkerad bil som börjar brinna och elden sprider sig även till en annan parkerad bil. Polisen skriver två anmälningar gällande skadegörelse genom brand.

01.59 Orust, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Strandvägen i Henån med anledning av att det börjat brinna i gräset i närheten av Cirkel K-tappen. Räddningsräddningstjänsten släcker och polisen skriver en anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet. Oklart vad som orsakat branden.

03.19 Göteborg, narkotikabrott
I Slottsskogen kontrolleras en manlig mopedist i 35-årsåldern som kört fast i leran med sin moped. Han misstänks vara påverkad och får följa med för provtagning. Han rapporteras även för grov olovlig körning och en anmälan upprättas gällande brott mot knivlagen samt narkotikainnehav.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra