Karta som med röd fyrkant ramar in Edingsvägen, Uddevalla, Göteborg, Frölunda Torg, Järntorget, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesperson är på plats

Edingsvägen, Uddevalla, Göteborg, Frölunda Torg, Järntorget, Västra Götalands län

23:37 Grov misshandel, Uddevalla
Ett större bråk uppstod mellan flera personer på Edingsvägen i Uddevalla. Två grupperingar ska ha slagits på platsen och tre personer fick föras till sjukhus med lindriga skador. Någon på platsen uppgav att ett vapen varit synligt, dock ej anträffat av polis. Flera krossade flaskor hittades på platsen.
Händelsen renderade i ett flertal polisanmälningar och brottsrubriceringar, grovt vapenbrott, grov misshandel samt grovt olaga hot. 

03:09 Rån, Göteborg

En man blev nedslagen och rånades på Herr Hjörnes plats i Göteborg. En bil stannade vid mannen och en gärningsman hoppade ur och slog ned honom med något tillhygge. Målsägaren en man i 35-årsåldern blev rånad på plånbok och mobiltelefon. Mannen kunde först kontakta polisen senare då han blivit av med sin telefon, ingen gripen i nuläget. 

04:07 Grov Stöld, Göteborg
En man i 25-årsåldern utsattes för en grov stöld. Mannen åkte buss från Frölunda Torg och vid Järntorget uppfattade att han omringades av flera personer i samband med detta blev han av med en exklusiv klocka av märket Omega. Han tog sig sedan hem och ringde till Polis. Ingen gripen i nuläget. 
 

   

Mest läst av andra