Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Östra Midvintersgatan, Kortedala, Valand, Kungsportsavenyn, Lysekil, Norra Hamngatan, Johan Brinks Gata, Uddevalla, Fossumsbergsvägen, Östra Keillersgatan, Skolspåret, Hjällbo, Lerum, Björboholm, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesperson är på plats.

Göteborg, Östra Midvintersgatan, Kortedala, Valand, Kungsportsavenyn, Lysekil, Norra Hamngatan, Johan Brinks Gata, Uddevalla, Fossumsbergsvägen, Östra Keillersgatan, Skolspåret, Hjällbo, Lerum, Björboholm, Västra Götalands län

22.00 Göteborg, misstänkt drograttfylleri
Vid Östra Midvintersgatan i Kortedala stoppas en manlig bilist för kontroll. Han misstänks vara narkotikapåverkad och får följa med för provtagning.

23.54 Göteborg, misstänkt narkotikabrott
Vid hållplats Valand på Kungsportsavenyn omhändertar ordningsvakter en berusad kille. Denne överlämnas till polis som misstänker att killen är narkotikapåverkad. Han får följa med för provtagning misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk.

00.32 Lysekil, misstänkt narkotikabrott
Vid Norra Hamngatan kontrollerar polis en kille som misstänks vara narkotikapåverkad. Han får följa med för provtagning och provet gav utslag på THC och kokain.

00.35 Vara, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Johan Brinks Gata med anledning av rökutveckling från en lägenhet. Det visade sig vara en torrkokning. Lägenhetsinnehavaren fick följa med för kontroll till sjukhus då hen andats in rök. Polisen skriver en anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet.

01.13 Uddevalla, misstänkt drograttfylleri
Vid Fossumsbergsvägen stoppas en kvinnlig bilist för kontroll. Hon misstänks vara narkotikapåverkad och får följa med för provtagning misstänkt för drograttfylleri.

01.18 Göteborg, brand
Polis och räddningstjänst larmas till en förskola vid Östra Keillersgatan med anledning av rökutveckling från ett soprum. Branden misstänks vara anlagd och polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

01.43 Göteborg, bilbrand
Polis och räddningstjänst larmas till Skolspåret i Hjällbo med anledning av att en parkerad bil brinner på en parkeringsplats. Branden sprider sig även till en annan bil på parkeringen. Branden misstänks vara anlagd och en anmälan skrivs gällande skadegörelse genom brand.

05.28 Lerum, brand
Polis och räddningstjänst larmas till en adress i Björboholm med anledning av att det brinner i en altan till en villa. Räddningstjänsten släcker. Den troliga orsaken är att den boende ställt ut en påse med aska på altanen som börjat brinna. Polisen skriver en anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet. Altanen kommer att spärras av för teknisk undersökning. Inga personskador. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra