Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Lilla Edet, Brovägen, Göteborg, Södra Dragspelsgatan, Nya Kinnavägen, Hyssna, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Dagens presstalesperson är på plats.

Lilla Edet, Brovägen, Göteborg, Södra Dragspelsgatan, Nya Kinnavägen, Hyssna, Västra Götalands län

22.50 Lilla Edet, trafikolycka
På Brovägen körde en bilist av vägen och in i ett elskåp. Föraren, en man i 30-årsåldern, skadade ena handen och blev chockad. Han kunde själv ta sig NÄL för kontroll. Bilen bärgades från platsen. Inga misstankar om brott.

23.11 Göteborg, drograttfylleri
På Södra Dragspelsgatan kontrollerades en bilist av polisen. Föraren, en man i 20-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan och togs med för provtagning misstänkt för drograttfylleri.

03.57 Kinna, rattfylleri
Vid en kontroll på Nya Kinnavägen blåste en bilförare positivt i polisens sållningsinstrument. Mannen, som är i 50-årsåldern, fick följa med för vidare provtagning och en anmälan om misstänkt rattfylleri upprättades.

04.56 Mark, trafikolycka
På länsväg 156 nära Hyssna var två bilister inblandade i en sidokrock. Inga uppgifter i nuläget om att någon är förd till sjukhus. Den ena föraren misstänks för att ej ha iakttagit väjningsplikt. Båda bilarna bärgades från platsen.

Händelsekarta

Laddar karta...