Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Storgatan, Skövde, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser

Storgatan, Skövde, Västra Götalands län

23:43 Grov misshandel, Skövde
En man misshandlades på Storgatan i Skövde av två gärningsmän, Målsägaren ska ha blivit slagen i ansiktet och sparkad, målsägaren ska även blivit stampat i huvudet när han låg ned. målsägaren en man i 45-årsåldren blödde kraftigt och fördes med ambulans till sjukhus. Polis kunde gripas Två män i närområdet den ena hade pekats ut som gärningsman och den andre bar målsägarens glasögon. Misstänkta är i 20- respektive 30-årsåldern. 

00:16 Försök till grovt rån, mm, Stenungsund
Polis kontaktades då en målsägare blivit utsatt för ett försök till grovt rån. Mannen som skulle skjutsa en ytligt bekant från en plats till en annan, då misstänkt tog fram en kniv och hotade målsägaren att swisha honom pengar. Målsägaren vägrade och stannade bilen och sprang därifrån.

Misstänkt jagade målsägaren en stund innan han tog bilen och stack från platsen. Polispatruller kunde snabbt få häng på bilen och ett kortare förföljande inleddes och bilen stoppades. Föraren sprang från bilen och undkom tyvärr polispatrullen, som stannade kvar och letade i området utan resultat. Mannen misstänkt för försök till grov rån, tillgrepp av fortskaffningsmedel, vårdslöshet i trafik och att ej ha stannat på polismans tecken. Misstänkt är en man i 25-årsåldern.