Karta som med röd fyrkant ramar in Brodalsvägen, Kåhög, Säveån, Partille, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld Vi får samtal om ett pågående inbrott på Brodalsvägen i Partille.

Brodalsvägen, Kåhög, Säveån, Partille, Västra Götalands län

En kvinna som sover i sin lastbil utanför Kåhög blir väckt av sin hund och ser hur två män i 35-årsåldern drar ut en mc genom ett hål i ett stålstaket. En av männen lämnar platsen på motorcykeln, den andre går över ett fält i riktning mot Säveån. 

Flera polisenheter, bland dem en hundpatrull, åker på larmet. Hunden får upp ett spår som leder fram till ån. Hunden simmar över och förföljandet fortsätter på andra sidan. 05.45 inkommer ett samtal från en man som stött på en blöt man utan skor i sin trädgård. På adressen får hunden åter upp spåret, men tappar det. 

Vi återvänder till brottsplatsen för utredningsåtgärder. En anmälan om stöld upprättas. Den stulna motorcykeln har påträffats. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra