Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Butängen, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nattsammanfattning

Butängen, Norrköping, Östergötlands län

God morgon! Under natten till söndag har polisens regionledningscentral öst hanterat ett hundratal ärenden som rör Östergötlands län. 

De flesta ärenden har varit av rutinkaraktär och det har rört sig om bland annat kontroller, berusade personer och trygghetsskapande åtgärder. Inga grova våldsbrott har kommit till polisens kännedom. 

22:57. Butängen, Norrköping 

En personbil brann under natten till lördagen. Bilen stod nära en byggnad men branden spred sig aldrig vidare. En anmälan om skadegörelse genom brand skrivs. 

Visa alternativ text

Alternativ titel:
Bilbrand nära byggnad i Norrköping under natten

Alternativ text:

Under natten till söndag hanterade polisens regionledningscentral öst ett hundratal ärenden i Östergötlands län. De flesta ärenden var av rutinkaraktär, som kontroller, berusade personer och trygghetsskapande åtgärder. Inga grova våldsbrott rapporterades. Vid 22:57 larmades polisen till Butängen i Norrköping där en personbil brann. Bilen stod nära en byggnad, men branden spred sig aldrig vidare. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättas.

Mest läst av andra