Karta som med röd fyrkant ramar in Dalarna, Borlänge, Hedemora, Falun, Älvdalen, Idre, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Natt till söndag polisområde Dalarna.

Dalarna, Borlänge, Hedemora, Falun, Älvdalen, Idre, Dalarnas län

00.36 Borlänge. Trafikbrott. Pojke under arton år misstänks för olovlig körning. Pojken misstänks för att ha framfört manipulerat fordon utan behörighet för detta. Orosanmälan till sociala myndigheter samt kontakt med vårdnadshavare.

00.50 Hedemora. Bråk. Polisen omhändertar och avvisar en man i trettioårsåldern efter att denna varit inblandad i ett bråk.

02.34 Falun. Rattfylleri. Kvinna i tjugoårsåldern misstänkt för grovt rattfylleri efter att ha kört in i staket i norra delarna av Falu samhälle. Blåst positivt och omhändertagen för kroppsbesiktning.

03.09 Älvdalen. Rattfylleri. Man i trettiofemårsåldern misstänks för grovt rattfylleri efter att ha kört på ett flertal parkerade fordon och därefter kört i diket. Mannen kroppsbesiktigad. Körningen skedde i Idre.

05.10 Hedemora. Trafikbrott. Pojke i femtonårsåldern misstänkt för olovlig körning efter att ha kört fordon registrerat som a-traktor i uppmätt hastighet 100 km/h. Fordonet taget i beslag, orosanmälan skriven till sociala myndigheter samt kontakt med vårdnadshavare.

06.01 Borlänge. Trafikolycka. Personbil kört genom räcke på E16. Tre personer inblandade. Skadeläge oklart.

I övrigt småbråk, ofredandebrott, trafikbrott samt rutin- och trafikkontroller. Åtta personer hanterade i fyllerirelaterade ärenden.

Uppdatering 09.55. Gällande ärendet rattfylleri i Älvdalens kommun. Mannen är misstänkt för grovt rattfylleri, inte grov olovlig körning som tidigare uppgavs.

Mest läst av andra