Karta som med röd fyrkant ramar in Borlänge, Kvarnsveden, Malung, Sälen, Tandådalen, Ludvika, Falun, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Det har varit en normal natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Borlänge, Kvarnsveden, Malung, Sälen, Tandådalen, Ludvika, Falun, Dalarnas län

Olaga hot, Borlänge kl. 22.17

En man i 40-årsåldern är misstänkt för brott i Kvarnsveden efter att han har hotat en annan man, som är i 25-årsåldern, med någon form av tillhygge. Den misstänkte mannen försvann därefter från platsen och efter att patruller letat efter honom en stund så kunde han gripas som misstänkt för grovt olaga hot och brott mot knivlagen. Brottet skedde i anslutning till den utsattas bostad. De båda känner till varandra sedan tidigare.

Narkotikabrott, Malung-Sälen kl. 01.01

En man i 20-årsåldern är misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk efter att ha kontrollerats av en patrull i Tandådalen. Mannen fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Trafikbrott, Ludvika kl. 01.02

En bilist, en man i 45-årsåldern, är misstänkt för olovlig körning efter att ha blivit stoppad av en patrull i centrum.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat 11 personer eller fordon, genomfört en nykterhetskontroll på bilister i Falun, hanterat ett ärende gällande psykisk ohälsa och hanterat fem viltolyckor utan personskada.

Mest läst av andra